Tenue de Ville

Je kent het vast wel, je krijgt een uitnodiging voor een feestje, diner of vergadering en er staat een kledingvoorschrift op. Natuurlijk wil je dan het beste uit de kast trekken en niet voor schut lopen. Beter overdressed dan underdressed toch? We gaan dit keer voor de meestvoorkomende dresscode namelijk; Tenue de Ville of terwijl stadskleding. Deze dresscode past ook het best bij onze webshop.

Tenue de Ville staat voor vrouwen voor een nette jurk of mantelpakje. De jurk moet wel een rijke en klassieke uitstraling hebben. Een printje mag maar hou het wel subtiel. Bij Tenue de Ville is een panty een must. Let bij het uitkiezen van de juiste panty goed op de dikte/kwaliteit van de jurk. Draag eenvoudige pumps en niet teveel sieraden. Kortom, denk bij het uitkiezen van de kleding aan koningin Maxima, want zij draagt de meeste tijd Tenue de Ville!

En de mannen?

Wellicht neem je je man of vriend mee en natuurlijk moet die er ook goed op staan. Voor de mannen houden we het makkelijk. Draag een grijs, blauw of zwart kostuum met een licht overhemd. Bij het kiezen van de juiste schoen mag je gerust uitspatten! De schoen mag opvallen!

Tags:

Plaats een reactie

De waardering van www.annemoda.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.