AnneModa

Onze winkel

Wat onderscheid Annemoda van de rest? Simpel. De diversiteit aan merken, de variatie in collectie en de nuchtere Geallemuniger manier van het bedienen van onze klanten. Bij ons vindt u een slectie van betaalbare merken waarmee wij prachtige sets combineren voor jong en oud.

Onze basiscollectie wordt van tijd tot tijd aangevuld en bestaat uit jeans (Cars Jeans & Tom Tailor), overhemden (Profuomo), riemen, truien, vesten en niet te vergeten; de travelcollectie voor dames! Wij zetten alles op alles om u met een goed gevoel de winkel te doen verlaten.

Bekijk ons lookbook
Persoonlijk

De dames van Annemoda

U kunt bij ons altijd terecht voor een passend advies en gaat uiteraard de deur uit met een zorgvuldig gekozen item of set! Maar wie is wie ook alweer?

Annegreet (eigenaresse) werkt al sinds haar 16e in de modebranche. Door de jaren heen kent ze haar klantenkring goed en houdt daar op alle vlakken rekening mee met de inkoop van steeds weer een uitgebreide collectie. Trends en draagbaarheid gaan daarbij altijd samen. Dames weet u de maat van uw man even niet? Bij Annegreet geldt; 1 keer weten, niet meer vergeten! Hoe handig is dat!

Matthea (verkoopster) is al jarenlang een bekend gezicht in de modebranche. Onze klanten kunnen van haar altijd een passend advies verwachten. Door haar ervaring is ze niet bang u op een ander spoor te brengen, doordat ze ziet wat bij u past! Matthea voorziet u onder het genot van een kop koffie of thee van een compleet nieuw outfit.

Piggy

Sparen voor korting

Bij Annemoda maakt u handig gebruik van het landelijke 'Piggy' spaarsysteem. Met 1 pas spaart u bij meer dan 10.000 winkels uw punten!

Hoe werkt dit bij ons?

Voor elke euro ontvangt u 1 punt op uw spaarpas. Uw beloning bij:

250 punten: Een pak Zaccini Boxershorts voor heren of een riem voor dames
500 punten: €20 korting
750 punten: €30 korting
1000 punten: 45 korting

Spaar mee en profiteer!